Möt morgondagens kollegor

West Work skapar förutsättningar att möta morgondagens kollegor genom flexibla personallösningar som förmedlar kompetens efter arbetsmarknadens behov. Sedan 2008 har vi haft nöjet att samarbeta med ett antal företag i Fyrbodal samt träffat på ett flertal ambitiösa och driftiga konsulter som vi hjälpt vidare i karriären.

Jobbsökande

Är du på jakt efter något nytt? Registrera dig hos oss så får du en möjlighet att gå vidare i karriären och skapa nya kontakter och värdefulla erfarenheter. Vi erbjuder allt från extrajobb till mer kvalificerade rekryteringar.

Arbetsgivare

Den viktigaste resursen för företag är personalen. Hos West Work kan ni möta våra kunniga medarbetare som mer än gärna hjälper till med allt från bemanning till rekrytering av nyckelpersoner.

Så går det till

Vi arbetar efter beprövade processer när det gäller samtliga av våra tjänster. Våra medarbetare är certifierade på ett flertal intervjumetoder och samtliga tester från välkända SHL och Asessio.

Registrera dig

För att du ska få en chans att komma med i urvalen så rekommenderar vi att du gör en noggrann registrering redan idag. Registrera dig / Logga in här!

Våra jobb